PIESE DE SCHIMB |

PIESE DE SCHIMB

Piese de schimb

Piese Schimb

Funcţionarea utilajelor agricole în condiţii de siguranţă poate fi susţinută numai cu piese de schimb de calitate. URSA MARE oferă o gamă completă de piese de schimb atât pentru utilajele agricole comercializate, cât şi pentru tractoare şi maşini agricole româneşti.

Pentru a fi cat mai aproape de voi, de acum puteti comanda piesele pentru utilaje agricole online cu livrare direct in ferma dumneavoastra. Comana acum la AGRIS – https://agris.ro

Sau ne gasesti si la telefon:

  • 0751 200 510  – piese originale CLAAS, LEMKEN, AMAZONE si MASCHIO
  • 0747 291 110 – piese tractoare, combine, pluguri, semanatori, greble si alte utilaje agricole (atat originale cat si de producator)

CLAAS, LEMKEN, AMAZONE

Suntem dealeri oficiali pentru producatorul de combine si tractoare CLAAS precum si pentru producatorii de implemente LEMKEN, AMAZONE si MASCHIO. Pentru aceste marci gasiti gama completa de piese de schimb originale pentru o functionare optima a utilajelor.

Culegatoare de porumb ZMAJ si SIP

Desi au o vechime destul de mare, aceste utilaje au dovedit ca pot face o treaba excelenta in camp. Puteti gasi cataloagele la https://agris.ro/cataloage iar piesele de aici:

Piese cositori poloneze

La un pret competitiv, coasele poloneze LISICKI ofera un raport pret/calitate excelent. Dar uneori mai trebuie schimbat un tambur sau un ax se mai rupe si dorim sa il inlocuim cat mai repede pentru a continua sa ne facem treaba. Gasesti piese de cositoare poloneze la https://agris.ro/cositoare-polonia si cutite de la https://agris.ro/cutit-cositoare